Tegenexpertise, de enige echte prive experten

Welkom op onze nieuwe website en blog!. De afgelopen 4 maanden werkten onze privé experten samen met onze administratie niet enkel aan uw schadedossiers maar ook een gloednieuwe website. Met één doel

U  als verzekerde en cliënt beter te informeren en ondersteunen

Tegenexpertise blijft de enige echte onafhankelijk expertise kantoor, actief over heel België. Geen verbintenissen met verzekeringskantoren of maatschappijen waar de verzekerde vaak niet op de eerste plaats komt. Bij Tegenexpertise komt de verzekerde altijd op de eerste plaats.

Een duidelijke website met goede informatie en tips. En met enige trots stellen wij onze live-chat voor zodat u zo snel mogelijk geholpen kan worden. Stel je vragen rechtstreeks aan onze experten of informeer achter jouw schade dossier.

Je kan ons bereiken via onze live chat en telefonisch op het nummer  0800 62860. Elke werkdag van 10 uur tot 17 uur en zaterdag van 9 tot 12 uur.

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle weetjes en aandachtspunten voor u als verzekerde? Volg zeker deze blog, like ons op facebook en blijf op de hoogte!

Wist u dat Tegenexpertise ook actief is in Wallonië? Ook onze Contre-expertise website zit in een nieuw jasje.

 Neem vrijblijvend contact met ons op om uw schadegeval te bespreken

YOUR COMMENT