Vaststelling en taxaties

Ook een huurder of koper kan beroep doen op een privé expert!

U kan ook beroep doen op Tegenexpertise voor een omstandig rapport van plaatsbeschrijving. Plaatsbeschrijvingen beschrijven de toestand van het eigendom bij intrede en uittrede van een huurder, of voor en na werken in uw omgeving.

Tegenexpertise staat u ook bij de aankoop/verkoop van een woning of pand. Onze experts schrijven een zogenaamd advies en gebreken rapport waarin de toestand van het eigendom zorgvuldig wordt beschreven.

Vastelling oorzakelijk verband, vorderingen nav schade

Vaststellen van gebreken en oorzaken van schades in je woning die niet door de verzekering worden aanvaard maar waar anderen verantwoordelijk voor kunnen zijn. Graag staan wij u ook bij tijdens contractuele geschillen en of gerechtelijke of beroepsprocedures.

Taxaties

Een privé expert kan ook worden ingeschakeld om na te gaan of u voldoende verzekerde bent en gaat samen de waarde van uw bezittingen na. Van juwelen tot kledij en inboedel. Onze experten staan u graag bij om uw waardevolle bezittingen te taxeren.

Contacteer ons gratis voor vrijblijvend advies op het nummer 0800 62, 860, via ons contactformulier  of chat met een van onze privé experten.