Stormschade

98% van de schadevergoedingen, op het gebied van stormschade, hagelschade of schade door sneeuw en of ijsdruk worden door onze inspanningen uiteindelijk correct vergoed. De privé experten van Tegenexpertise berekenen ook de mogelijke “gevolgschade”, iets wat uw verzekering vaak vergeet. 

U bent getroffen door stormschade, hagelschade of schade door sneeuw- en/of ijsdruk.. wat nu?

Sinds de Pukkelpop storm van 2011 worden wij bijna ieder jaar geconfronteerd met enige vorm van lokale of nationale storm.Schade door grote ijsbollen of hagel ten gevolgen van een onweer, een overstroming waar het slijk van de velden tot in je woonruimte wordt gedeponeerd, of zware windstoten die schade aanbrengen aan je woning of tuin.

 

stormschade hagelschade tegenexpertise prive expert schade door sneeuw

Uw brandpolis staat garant  staat garant voor een juiste vergoeding van deze schade…  Ons advies? Laat u bijstaan door onze experts. Deze dossiers zijn complex doordat de schade vaak onderschat wordt en de gevolgschade pas soms na een aantal maanden duidelijk wordt.

Belangrijk: Documenteer en neem zo snel mogelijk foto’s zodra u de schade opmerkt. Fotografeer alle getroffen en beschadigde goederen, zowel van uw gebouw als kostbare bezittingen.

Bij een aanzienlijke schade neemt u best onmiddellijk contact via ons gratis telefoonnummer 0800 62 860.

Tegenexpertise zal U vanaf het begin tot einde bijstaan in uw schaderegeling. Als onafhankelijke schade expert of prive expert gaan wij voor de maximale schadevergoeding.

Verder staan wij garant voor:

  • Samen met u maken wij een volledige inventaris van de opgelopen schade. Niet enkel de zichtbare schade wordt in kaart gebracht maar ook de niet zichtbare schaden.
  • Wij maken samen met u een 100% onafhankelijke, gedetailleerde schadelijst op van de zichtbare schade en de verborgen schade.
  • Wij informeren u over dringende maatregelen, indien noodzakelijk helpen wij u op weg naar een nood of crisiswoning of een tijdelijk onderkomen.
  • Wij onderzoeken uw schade-dossier, uw polisvoorwaarden en uw bijzondere voorwaarden van uw verzekeringscontract met alle onderschreven waarborgen.
  • Wij maken een afspraak met de aangestelde expert en/of inspecteur.
  • Wij verdedigen uw dossier en hebben oog voor uw rechten en belangen.
  • Wij zijn aanwezig bij alle noodzakelijke tegensprekelijke expertises ten op zichtte van de aangestelde expert door uw verzekeringsmaatschappij.
  • Wij streven naar minnelijke, snelle en maximale schadevergoeding
  • Wij blijven tot uw beschikking tot uw dossier is afgehandeld door uw verzekeringsmaatschappij of indien noodzakelijk de gerechtelijke procedure.

Neem zo snel mogelijk contact op met Tegenexpertise. Onze privé experten staan klaar om uw stormschade te bespreken! Vaak kan u via uw rechtsbijstand gratis beroep doen op een tegenexpert.

Contacteer ons gratis voor vrijblijvend advies op het nummer 0800 62, 860, via ons contactformulier  of chat met een van onze medewerkers.