Elektrische schade

elektrische schade tegenexpert tegenexpertise prive expert

Niet waar je naar op zoek bent? Klik hier voor meer informatie rond schade door bliksem

Heeft u elektrische schade opgelopen door een technische fout in een elektrische toestel? Zijn deze schades gedekt via uw brandpolis?

Het antwoord is ja maar : vaak is een simpel antwoord,niet voorhanden. Onze privé experten bekijken dit dossier per dossier. Neem contact met ons op via 0800 62 860 (gratis)

Komt je brandverzekering of woningverzekering tussen bij elektrische schade aan je elektrische apparaten?

De schade aan elektrische toestellen ten gevolge van electriciteitsproblemen of pannes worden in de regel terugbetaald op basis van nieuwwaarde (afhankelijk van de leeftijd en de basisregels van de verzekeraar). Na 5 tot 7 jaar past men een minwaarde toe van 5 tot 10% per jaar. Andere brandverzekeringen vergoeden tegen nieuwwaarde ongeacht de leeftijd van de toestellen.

Bent u slachtoffer van een overspanning op het elektriciteitsnet? Zijn deze schades gedekt via uw brandpolis en of familiale polis?

Door  stroompieken of een stroomstoot ontstaat er regelmatig schade aan toestellen of installaties van de consumenten. Indien u uw schade dient terug te vorderen bij de  energieleverancier schuiven deze vaak de verantwoordelijkheid af omdat zij niet als producent worden aanzien.

Rechtspraak steunt de consument: een producent blijft een producent. Toch zijn dergelijke vorderingen het werk van gespecialiseerde experten.

De gespecialiseerde elektriciteitsexperten van Tegenexpertise zullen u bijstaan in uw schaderegeling. Als uw onafhankelijke privé expert, schade expert of tegenexpert gaan wij voor de maximale schadevergoeding.

Verder staan wij garant voor:
  • Samen met u maken wij een volledige inventaris van de opgelopen schade.
  • Wij maken samen met u maken een 100% onafhankelijke, gedetailleerde inventaris op van de geleden schade.
  • Wij informeren u rond procedures rond offertes voor uw herstelwerken en vervanggoederen.
  • Wij onderzoeken uw schade-dossier, uw polisvoorwaarden en uw bijzondere voorwaarden van uw verzekeringscontract met alle onderschreven waarborgen.
  • Wij maken een afspraak met de aangestelde expert en/of inspecteur.
  • Wij verdedigen uw dossier en hebben oog voor uw rechten en belangen.
  • Wij zijn aanwezig bij alle noodzakelijke tegensprekelijke expertises ten op zichtte van de aangestelde expert door uw verzekeringsmaatschappij.
  • Wij streven naar minnelijke, snelle en maximale schadevergoeding
  • Wij blijven tot uw beschikking tot uw dossier is afgehandeld door uw verzekeringsmaatschappij of indien noodzakelijk de gerechtelijke procedure.

Contacteer ons gratis voor vrijblijvend advies op het nummer 0800 62, 860, via ons contactformulier  of chat met een van onze medewerkers.