Diefstalschade

diefstal tegenexpert inbraak prive expert tegenexpertise

 

Jaarlijks wordt er bij heel wat mensen ingebroken! Meer en meer mensen zijn slachtoffer van diefstal. Vaak staan mensen niet stil welke waardevolle spullen er in hun huis aanwezig zijn. Sloten vervangen en vaak ook de herstellingswerken vallen vaker duurder uit dan verwacht. Uw huis bevat waarschijnlijk meer waardevolle voorwerpen dan u denkt: juwelen, multimedia-apparaten, kledij, kasbonnen voeding enz… Bent u ook hier voor verzekerd? Soms treffen mensen hun huis volledig leeg aan alles wat los zit, wordt meegenomen, en alles wat vast zit, wordt losgeschroefd.

Meer informatie rond tegenexpertises bij inbraak

100% van de schadevergoedingen, op het gebied van schade door diefstal worden door onze inspanningen uiteindelijk correct vergoed.  Je eigen privé expert staat je bij het maken van een accurate schadebegroting.

Wat houdt een diefstalverzekering in?

Een diefstalverzekering slaat op de inboedel van uw woning of juwel. Dit is een extra verzekering die niet standaard in uw brandpolis is opgenomen! Vaak denken mensen ten onrechte dat ze al reeds verzekerd zijn voor diefstal. In de praktijk is dit spijtig genoeg niet waar. Zonder bijstand van de prive-expert bij een diefstal of een tegensprekelijke expertise wordt in België (bijna) geen enkele diefstal correct vergoed door een verzekeringsmaatschappij.

Door de complexiteit van de schadebegroting bij een diefstal zal u zelden krijgen waar u recht op heeft zonder bijstand van een Tegenexpert. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren!

Bent u het slachtoffer van een diefstal?

U merkt alvast snel op dat dit niet evident is. Schade beperkt zich niet enkel tot de aankoopprijs van de gestolen of beschadigde voorwerpen. U heeft ook de nodige kennis nodig rond vervangwaarden, aankoopwaarden,nieuwwaarden. Voor deze belangrijke taken schakelt u best Tegenexpertise in zodat het ongemak van de diefstal tot een minimum kan worden gereduceerd.

Verder staan wij garant voor:

  • Wij maken samen met u een 100% onafhankelijke, gedetailleerde schadelijst van de opgelopen schade.
  • Bij juwelendiefstal schakelen wij een gespecialiseerde expert in om de exacte waarde te bepalen.
  • Wij informeren u over de te nemen dringende en verplichte maatregelen en de mogelijkheden tot het afschermen van uw woning.
  • Wij onderzoeken uw schade-dossier, uw polisvoorwaarden en uw bijzondere voorwaarden van uw verzekeringscontract met alle onderschreven waarborgen en gaan voor een optimale vergoeding.
  • Wij maken een afspraak met de aangestelde expert en/of inspecteur.
  • Wij verdedigen uw dossier en hebben oog voor uw rechten en belangen.
  • Wij zijn aanwezig bij alle noodzakelijke tegensprekelijke expertises ten op zichtte van de aangestelde expert door uw verzekeringsmaatschappij.
  • Wij streven naar minnelijke, snelle en maximale schadevergoeding
  • Wij blijven tot uw beschikking tot uw dossier is afgehandeld door uw verzekeringsmaatschappij of indien noodzakelijk de gerechtelijke procedure.

Contacteer ons gratis voor vrijblijvend advies op het nummer 0800 62, 860, via ons contactformulier  of chat met een van onze medewerkers.