Privé expertises

Tegenexpertise vertegenwoordigt uw belangen bij alle soorten schade als onafhankelijk privé expert.

Onze privé experten ondersteunen u graag bij het bekomen van een correct schadebedrag bij uw verzekering. Je privé expert maakt onafhankelijk van de aangestelde expert van de verzekering een begroting.  Onze privé experten worden aangesteld door het recht op een privé expertise en niet door de verzekering zelf (vaak bij de aangifte van de schade). Onze privé experten vertegenwoordigen dus enkel verzekerde.

Een privé expert maakt een onafhankelijke schadebegroting en heeft de nodige oog voor detail. Dat is belangrijk! Elke schade moet immers blijvend hersteld worden en niet worden opgelapt. De privé experten van Tegenexpertise gaan daarom ook op zoek naar verborgen-en gevolgschade en gaan na of voorgestelde oplossingen wel voldoende zijn om een schade blijvend op te lossen.

Spijtig genoeg zien we bij Tegenexpertise vaak verzekerde die 5 jaar na het ‘afhandelen’ van hun schadegeval opnieuw worden geconfronteerd met de schade, soms op een veel grotere schaal. Bij Tegenexpertise nemen we onze opdracht serieus. Het gaat immers om je woning, je zaak,… De impact is vaak voelbaar in het leven van de verzekerde.

Om u informatie op maat te geven kan u hieronder een overzicht vinden van onze verschillende soort privé expertises. We geven u graag belangrijke informatie mee en zetten op een rijtje wat Tegenexpertise voor jouw schade kan betekenen.

Lees meer over Tegenexpertise en ons team

Meer informatie over privé experten, de experten van de verzekering in onze blog.

Contacteer ons gratis voor vrijblijvend advies op het nummer 0800 62, 860, via ons contactformulier  of chat met een van onze medewerkers.