Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten over Tegenexpertise en onze privé experten? Op deze pagina kan u de ervaringen lezen van onze klanten.

Brandschade bij Fam Claes H – Aalst, Oost-Vlaanderen

Na een  grote brand in ons huis heeft onze verzekeringsmaatschappij een expert gestuurd. Wij wisten niet waar we moesten beginnen. Dankzij onze eigen prive expert van Tegenexpertise zijn wij van begin tot het einde perfect bijgestaan. Zelfs de wederopbouw hebben zij voor ons geregeld. Namens heel onze familie willen wij het hele team van Tegenexpertise oprecht bedanken voor de vriendelijkheid, de steun, en de correcte bijstand tijdens de hele procedure van schaderegeling.

Schade door werken bij Fam Wouters  – Berchem, Antwerpen

Toen wij Tegenexpertise inschakelde konden we rekenen op een gespecialiseerd team met één aanspreekpunt: Onze eigen prive expert. Onze woning en handelspand hebben heel wat moeten doorstaan door werkzaamheden bij de bouw van een aangrenzend appartementsgebouw. Tegenexpertise bestaat uit een goed team van prive experten met allemaal hun eigen specialisatie.

De oorzaak van de schade werd gevonden en de stabiliteit van ons handelspand werd hersteld. Tegenexpertise ondersteunde ons bij de volledige afhandeling van onze schade: van strucutrele schade maar ook inkomstenverlies! Dankzij Tegenexpertise werd zowel het inkomstenverlies als de gebouwschade correct vergoed door onze verzekeringsmaatschappij.

Bedrijfsschade in Gent, Oost-Vlaanderen

Een enorme waterschade afgelopen jaar dreigde ons bedrijf volledig te ruïneren. Door accuraat en snel optreden van het team van Tegenexpertise konden we binnen één maand al weer volledig operationeel zijn.  Professioneel vakmanschap! Bedankt jongens.

Brandschade – van woning tot inboedel bij fam Lemmens – Hasselt, Limburg

Na een grote ter hoogte van het dak van onze privé woning hebben wij Tegenexpertise ingeschakeld om ons bij te staan in de opmaak van onze schadelijst dit voor zowel de inhoud in onze woning als de structurele schade aan onze woning. Door de deskundigheid van de mensen van Tegenexpertise hebben wij ervaren dat het inschakelen van een eigen prive expert altijd een meerwaarde is. We hebben werkelijk ons op geen enkel moment zorgen dienen te maken dat er iets vergeten zou worden of dat er iets niet werd geïnspecteerd.  De tegenexpert heeft echt wel aan alles gedacht. Het was een zeer warm gevoel na deze vervelende brand.

Schade veroorzaakt door een aannemer bij familie Devos in Kortrijk , West-Vlaanderen.

Ik heb de firma Tegenexpertise ingeschakeld omwille van een langdurig  geschil let de aannemer die de renovatie van mijn woonhuis heeft uitgevoerd.   Door de tussenkomst van de prive expert en zijn rapport van gebreken en problemen die vakkundig werden  vastgesteld, gedocumenteerd en gecalculeerd heb ik vrij snel een oplossing gevonden in het geschil met de aannemer. Indien ik geen gebruik had gemaakt van Tegenexpertise zou dit mij een aanzienlijke bedrag hebben gekost om mijn woonhuis correct af te werken. Uit het diepste van mijn hart,  bedankt.

Schade door diefstal bij Fam De Coster – Leuven, Vlaams Brabant

Maandenlang  hadden wij een aanslepend conflict rond onze diefstalschade, met de expert aangesteld door de verzekeringsmaatschappij. Tot wij Tegenexpertise contacteerden! Dankzij hun vakkennis en ervaring in “ het spel” kwam er al snel een oplossing uit de bus. Onze schade werd correct berekend en vergoed, de expert van de maatschappij heeft zelfs zijn ongelijk toegegeven. Liefste mensen van Tegenexpertise, zonder jullie waren wij waarschijnlijk tweemaal bestolen. Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.

Rookschade door brand bij een lokale vzw in Hasselt

Nadat ons pand getroffen werd door een brand met de nodige rookschade werd ons geadviseerd om een privé expert in te schakelen om onze belangen te vertegenwoordigen. De privé expert stond ons bij van begin tot einde en zonder zijn expertise hadden we onmogelijk zoveel kunnen recupereren van onze brand. Dankzij Tegenexpertise hebben we ons pand kunnen heropbouwen. Dank je!

Neem contact met ons op om uw schadegeval te bespreken.

Ken je ons al? En wil je graag jou verhaal delen, neem contact op met je expert en hij helpt je graag verder