Over Tegenexpertise

tegenexpert eigen expert prive expert

Tegenexpertise: Het eerste onafhankelijk schadecalculatiebedrijf enkel voor verzekerden en schadelijder.

Tegenexpertise is niet het zoveelste expertisebureau met privé experten dat optreed voor verzekerden EN verzekeraars. Tegenexpertise is het eerste onafhankelijke schadecalculatiebedrijven die enkel optreedt voor verzekerden.

Deze onafhankelijkheid bieden wij aan door resoluut te kiezen voor enkel de verzekerde en zijn (onderbelicht) recht op een onafhankelijke privé expertise of tegenexpertise. Elke verzekerde heeft recht op een correcte oplossing voor zijn schade. Onze nadruk ligt op het permanent en correct oplossen van een schadegeval. Geen halve oplossingen waardoor u later misschien opnieuw getroffen wordt door schade.

Tegenexpertise  neemt elk dossier op vanuit het recht op een privé expertise. Een privé expertise maakt voor de verzekerde onafhankelijk van zijn verzekering een accurate schadebegroting op te. De inspecteur of de (aangestelde) expert(isebureau) van de verzekering treedt op namens (en met hun bedrijfsstrategie) van de verzekering.

Recht op een onafhanklijke privé expertise of tegenexpertise

U hoort het. Als u niet akkoord gaat met het voorstel van de verzekering kan u altijd beroep doen om een onafhankelijke privé expertise te laten uitvoeren. U bent nooit verplicht om in te gaan op het voorstel van uw verzekering.  Deze privé expert maakt een onafhankelijke begroting los van de expert van de verzekering.

In de praktijk worden expertisebureau’s aangesteld door de verzekering en tegelijk door verzekerde als privé expert. Dit tast de onafhankelijkheid aan volgens ons. Een verzekeraar die dossiers aanbiedt aan expertisebureau’s worden ook blootgesteld aan de bedrijfsvoering die vaak niet vertrekken vanuit de rechten van een verzekerde.

Kiezen voor Tegenexpertise en onze privé experten betekent:

  • 100% onafhankelijkheid van alle verzekeringsmaatschappijen
  • Persoonlijke bijstand van onze prive experten van begin tot einde
  • Samen met u op gaan wij op zoek naar de correcte oplossing
  • Een correcte en maximale schadevergoeding
  • 25 jaar ervaring in schaderegelingen door een team van architecten,ingenieurs en gespecialiseerde medewerkers

Via de onderstaande pagina’s kan u kennismaken met ons team, onze partners en onze cliënten!

Lees hier onze eerste blog